Фотосесия за бременни - какво да облечем?

Какви дрехи да изберем за фотосесията

В моето студио и за сесиите в природа предлагам гардероб с рокли, воали и венци от които можете да изберете.

Често клиентите носят и свои собствени дрехи.

Когато стане дума за фото сесия по време на бременност, винаги си представяме съвкупност от  мили, красиви снимки, неповторими, непринудени и толкова съвършени кадри, които винаги ще напомнят с умиление за този вълшебен период от живота!

Всеки бъдещ родител иска да съхрани спомена от това вълнуващо събитие по възможно най- хубавия начин! Непосредствено изникват куп въпроси: “ Какво трябва да носим?“ , „Как да сме облечени?“ и „Как фотоапарата да ни улови в най-добрата светлина“ – това са въпросите, които до голяма степен ще определят резултата от Вашата сесия. Внимателното и обмислено решение точно на тези въпроси ще определи стила, настроението и визията на вашата сесия. Задачата на фотографа е да усети двойката, да предложи визии, които да подкрепят вкуса и персонажите в сесията.

Има и общи правила, които биха били полезни в повечето сесии:

Предлагам 3 лесни правила, които ще направят фото сесията наистина удивителна!

Раздел „Основи на контраста“ дава отговор как двойката успешно да съчетае цвета на облеклото си за фотосесията за бременни. 

Както и коя е най-подходящата комбинация на свели и тъмни дрехи на партньорите!

Следва раздел “ Ярки & Неутрални“ който се фокусира върху това как мама да изпъкне пред обектива, докато тати придава завършен вид на снимката в неутрален цвят дрехи.

И накрая, но не по важност раздел „Флорално & Семпло“. Ключовото правило тук е да използвате една шарена дреха а всички останали дрехи да са едноцветни, семпли.

Много красиви рокли могат да бъдат поръчани онлайн за сесията от сайтове като този.