Фотограф за кръщене / заснемане на кръщене

Фотография на кръщене
Щастлива съм, че мога да предложа фотографски услуги за кръщене! Разбирам, че това е значимо събитие в живота ви, и нямам търпение да го документирам за вас. Ще можете да съхранявате снимките си завинаги и ще бъде невероятно да ги гледате с голяма любов, когато децата ви пораснат.

Разбирам колко е трудно да накарате децата да съдействат за фотосесия. Вероятно сте забелязали, че фотографирането на деца може да е много предизвикателно. Ето защо е изключително важно, че имам богат опит в работата с малки деца и дори с бебета.

Ще заснема най-важните моменти от кръщенето вашето дете. С повече от 10 години опит в заснемането на кръщенета аз разбирам какво е необходимо, за да се уловят както емоциите, така и красотата на този специален ден.

Услугата е гъвкава и може да бъде съобразена с вашите конкретни изисквания. Мога да ви помогна да уловим всички специални моменти от големия ден на вашето дете, независимо дали имате нужда от фотограф само за кръщенето, или искате да включите портрети в църквата и заснемане по време на веселата част от деня /ресторанта/!

Фотография на кръщене
Предлагам фотографски услуги за кръщене, които са  приятни за цялото семейство.Имам пакети, които включват снимки на церемонията, снимки на детето със семейството и други неща. Ако е необходимо, можем да създадем и индивидуален пакет за по-големи събития. 

За безплатна оферта се свържете с мен още днес.

Разбирам колко е важно за вас да документирате всички важни етапи от живота на вашето бебе, а това е един от най-важните! Позволете ми да уловя този специален момент с разнообразни висококачествени снимки, които ще пазите до края на живота си.

Можете да бъдете сигурни, че снимките ви ще бъдат също  красиво композирани и обработени. Аз имам богат опит в заснемането на такъв тип събития и се ггордея със способността си да уловям перфектния момент, като същевременно давам на вас и вашето семейство достатъчно време да се насладите на специалния си ден!