Обучение по фотография на новородени бебета

Обучение по бебешка фотография

 

Всички се възхищаваме на изящните кадри на новородени бебенца. Бебешката фотография може да изглежда подвеждащо лесна и достъпна и в същото време е изключително сериозна и пипкава. На първо място поставям въпросът за безопасността на новородените бебета, както и спокойствието на родителите. Изключително важно е поемайки тези мънички същества да сме наясно, че най-напред носим отговорност за тяхното здраве. Позите в които се поставят бебетата са естествени, удобни и безопасни само когато са изпълнени правилно и са взети предвид всички необходими мерки за безопасното им изпълнение.

На второ място поставям самата работа с новороденото бебе, така че то да е спокойно и да спи за да може вие да го позирате и снимате. Ако не сте овладели работата с бебето, така че то да е спокойно, трудно ще стигнете до момента да изпипвате позите. С неспокойно и будно бебе е почти невъзможно да се работи.

Обучението по фотография на новородени, проведено от опитен фотограф е изключително важно за да сме спокойни, че няма да навредим на новороденото бебе. Самите започващи фотографи на новородени бебета се чувстват много по-спокойни и уверени след като са били обучени как безопасно да работят с толкова малко бебе.

Отнело ми е години и безброй часове прекарани в обучения по фотография на новородени, за да достигна момента в който се чувствам абсолютно уверена и спокойна в работата си с тези мънички съкровища.

С радост бих споделила моя опит и бих ви спестила време за проби и грешки. Започнете да сбъдвате вашата мечта за спокойни и успешни фото сесии на новородени бебета