Като родители правим много необходими инвестиции в бъдещето на нашите деца. Инвестираме в образование, здравеопазване и др.. Малка част от тези инвестиции  ще  донесат толкова радост, колкото инвестицията в безценни фотографии, които ще цените все повече и повече с всеки изминал ден, особено когато малкото бебче е вече пораснал ученик или възрастен. Тези фотосесии ще бъдат подарък за Вас, за Вашето дете, за неговите деца и бъдещи поколения. Според мен професионалната фотография е друг вид  инвестиция, която ще предизвиква широки усмивка и сълзи от радост за години напред. Тук съм, за да уловим тези трайни спомени от невероятните етапи в пътешествието на Вашите деца от бебенца  до самостоятелни възрастни.

 

 

Цени

 

Заснемане на новородени

Най-благоприятния период за фотосесия за новородени бебета е 6-12 ден. Поемам ангажименти и с по-големи бебета.

 

 

Цени за заснемане (sitting fee, creative fee)

Не включва дигитални или разпечатани кадри

Бебешка/новородено/ до 3м  – 350лв

бебешка/новородено/ до 3м   + родители 400 лв .

бебешка / cake smash 5м до 1г  – 280 лв.

бебешка/ cake smash 5м до 1г  + родители – 330 лв.

детска  – 280 лв.

бременна – 250 лв.

Бременна + партньор (деца)- 290лв

семейна фотосесия – 350 лв.

Сесия в дома Ви <Домашна фотосесия> доплащане около 200лв – договорка според мястото и възможността за паркиране.

Цената на заснемането (sitting fee, creative fee) включва труда, таланта и времето на фотографа по заснемането, организирането на сесията, предоставянето на аксесоари и реквизит. Не  включва дигитални или разпечатани кадри.

 

Цена за поръчка на дигитални кадри

Цена на 1бр  фотография:

2-4 кадъра по 38лв

 5-19 кадъра по 28лв.

20-29   по 25лв.

30 и повече по 22лв

 

Поръчката на дигитални кадри включва пълна обработка с качество за списание, ретуширане на кожа и кожни дефекти и оцветявания в стилът, показан на портфолиото ми.

Отпечатани продукти – книги и принтове

При завършване на ретуширането на избраните от Вас кадри ще изпратя възможностите, съобразени с Вашите фотографии и в стилът на фотосесията. Пълно съдействие от моя страна при дизайна и печата.

 

Описание на сесиите

 

 Бебешка/новородено до 3м

в сесията могат да се включат родителите и други деца, до 5 човека общо. Необходимо е предварително да се уточни.

Бебешка фотосесия в студио с продължителност между час и половина и 4 часа.

Безопасността, спокойствието и комфорта на бебчето са от първостепенна важност за мен и не подлежат на компромис. Продължителността на сесията ще бъде повлияна единствено и само от настроението на бебчето. Всяко едно новородено е напълно индивидуално и подхода ми е по същия начин съобразен и индивидуален. Предоставям всички необходими дрешки и аксесоари, като има възможност да донесете и свои, които да включим в сесията. След сесията ще получите онлайн галерия с всички сполучливи фотографии, с базова обработка, само за разглеждане и с воден знак. От Онлайн галерията ще може да изберете кои кадри желаете да поръчате. Може да поръчате професионален грим и прическа, които да се направят на мястото на сесията. Цена 110лв.

Заснемане на бременни

в сесията могат да се включат Вашия партньор и деца, до 4 човека общо. Необходимо е предварително да се уточни.

Предварително обсъждане на стил, визия и детайли за предстоящата сесия. Фотосесия за бременни в студио е с продължителност до 90 мин., през които аз ще Ви помагам и напътствам как да позирате. Възможност да ползвате гардероб с рокли за бременни, както и  воали.

След сесията ще получите онлайн галерия с всички сполучливи фотографии, с базова обработка, само за разглеждане и с воден знак. От Онлайн галерията ще може да изберете кои кадри желаете да поръчате

Възможност за професионален грим и прическа намясто в студиото – доплащане 120лв.

 

Семейна фотосесия

До 5 човека общо. Необходимо е предварително да се уточни.

Предварително обсъждане на стил, визия и детайли за предстоящата сесия. Сесия в студио с продължителност до 90мин., през които аз ще Ви помагам и напътствам как да позирате и да заставате.

След сесията ще получите онлайн галерия с всички сполучливи фотографии, с базова обработка, само за разглеждане и с воден знак. От Онлайн галерията ще може да изберете кои кадри желаете да поръчате

Възможност за професионален грим и прическа намясто в студиото – доплащане 120лв.

Съхранявам и нося отговорност за Вашите кадри до момента в които Ви ги предам на линк за сваляне от облак или Ви предам реален диск.

Възстановяване на загубени от клиента кадри

Ако загубите Вашите кадри и желаете да Ви ги изпратя отново, моля да се свържете с мен за да проверя дали все още Вашите кадри са налични при мен, ако да, ще ги възстановя срещу заплащане – 25% от сумата заплатена за кадри, без цената за заснемане. До момента на приключване на Вашата поръчка и финалното предаване аз пазя Вашите кадри на 3 места. След като Ви предам кадрите вече не нося отговорност за тяхното съхранение, но ги пазя и ако нямам технически проблем с архивните дискове ще може да ги получите.

 

Оставам на разположение да отговоря на всички въпроси, които Ви интересуват: 0887426786 ,  kali.georgieva.photographer@gmail.com

3
3
3
2
2
1
1

1.Напълно обработен кадър от бебешка фотосесия – време за обработка около 45 мин

Премахване на несъвършенства и вариации в цветовете на кожата и фона.

Старание за запазване на максимално естествено и реалистично представяне на бебето в най-добрата му светлина.

2. Кадър с базова обработка на светлина, прекадриране и цветен баланс 

3. Кадър директно свален от фотоапарата. Този кадър е неизползваем за повечето клиенти.

Той е в цветове предназначени за бъдещата обработка, той е във формат, който изисква специален софтуер за да се види. Този файл може да мени цвета си в зависимост на какво устройство го гледате. Може да стане зеленикав при изпращане по Вайбър например. Това е професионален формат предназначен за бъдеща обработка, не за краен клиент.

Още за обработката на кадрите може да прочетете: Ретуширане на фотографии