Като родители правим много необходими инвестиции в бъдещето на нашите деца. Инвестираме в образование, здравеопазване и др.. Малка част от тези инвестиции  ще  донесат толкова радост, колкото инвестицията в безценни фотографии, които ще цените все повече и повече с всеки изминал ден, особено когато малкото бебче е вече пораснал ученик или възрастен. Тези фотосесии ще бъдат подарък за Вас, за Вашето дете, за неговите деца и бъдещи поколения. Според мен професионалната фотография е друг вид  инвестиция, която ще предизвиква широки усмивка и сълзи от радост за години напред. Тук съм, за да уловим тези трайни спомени от невероятните етапи в пътешествието на Вашите деца от бебенца  до самостоятелни възрастни.

 

 

Цени


 

Цени за заснемане (sitting fee)

бебешка/новородено/ до 3м  – 200лв

бебешка/новородено/ до 3м   + родители 250 лв

бебешка 5м до 1г  – 150 лв.

бебешка 5м до 1г  + родители – 200 лв.

детска  – 150 лв.

бременна – 120 лв.

Бременна + партньор (деца)- 150лв

семейна фотосесия – 200 лв.

Сесия в дома Ви <Домашна фотосесия> доплащане около 150лв – договорка според мястото и възможността за паркиране.

Цената на заснемането (sitting fee) включва труда, таланта и времето на фотографа по заснемането, организирането на сесията, предоставянето на аксесоари и реквизит. Не задължава клиента да закупи фотографии и не включва дигитални или разпечатани кадри.

 

Цена за поръчка на дигитални кадри

Цена на 1бр  обработена фотография:

1 кадър  – 100лв

2-4 кадъра по 35лв

 5-15 кадъра по 25лв.

16 и повече  по 20лв.

 

Поръчката на дигитални кадри включва пълна обработка с качество за списание, ретуширане на кожа и кожни дефекти и оцветявания в стилът, показан на портфолиото ми.

Отпечатани продукти – книги и принтове

При завършване на ретуширането на избраните от Вас кадри ще изпратя възможностите, съобразени с Вашите фотографии и в стилът на фотосесията. Пълно съдействие от моя страна при дизайна и печата.

 

Описание на сесиите

 

 Бебешка/новородено до 3м

в сесията могат да се включат родителите и други деца, до 5 човека общо. Необходимо е предварително да се уточни.

Бебешка фотосесия в студио с продължителност между час и половина и 4 часа.

Безопасността, спокойствието и комфорта на бебчето са от първостепенна важност за мен и не подлежат на компромис. Продължителността на сесията ще бъде повлияна единствено и само от настроението на бебчето. Всяко едно новородено е напълно индивидуално и подхода ми е по същия начин съобразен и индивидуален. Предоставям всички необходими дрешки и аксесоари, като има възможност да донесете и свои, които да включим в сесията. След сесията ще получите онлайн галерия с всички сполучливи фотографии, с базова обработка. От Онлайн галерията ще може да изберете кои кадри желаете да поръчате за

Заснемане на бременни

в сесията могат да се включат Вашия партньор и деца, до 4 човека общо. Необходимо е предварително да се уточни.

Предварително обсъждане на стил, визия и детайли за предстоящата сесия. Фотосесия за бременни в студио е с продължителност до 90 мин., през които аз ще Ви помагам и напътствам как да позирате. Възможност да ползвате гардероб с рокли за бременни, както и  воали. След сесията ще получите онлайн галерия с всички сполучливи фотографии, с базова обработка. От Онлайн галерията ще може да изберете кои кадри желаете да поръчате за обработка.

Възможност за професионален грим и прическа намясто в студиото – доплащане 70лв.

 

Семейна фотосесия

До 5 човека общо. Необходимо е предварително да се уточни.

Предварително обсъждане на стил, визия и детайли за предстоящата сесия. Сесия в студио с продължителност до 90мин., през които аз ще Ви помагам и напътствам как да позирате и да заставате.След сесията ще получите онлайн галерия с всички сполучливи фотографии, с базова обработка. От Онлайн галерията ще може да изберете кои кадри желаете да поръчате за обработка.

Възможност за професионален грим и прическа намясто в студиото – доплащане 70лв.

 

Оставам на разположение да отговоря на всички въпроси, които Ви интересуват: 0887426786 ,  kali.georgieva.photographer@gmail.com

3
3
3
2
2
1
1

1.Напълно обработен кадър от бебешка фотосесия – време за обработка около 90 мин

Премахване на несъвършенства и вариации в цветовете на кожата и фона.

Старание за запазване на максимално естествено и реалистично представяне на бебето в най-добрата му светлина.

2. Кадър с базова обработка на светлина, прекадриране и цветен баланс 

3. Кадър директно свален от фотоапарата. Този кадър е неизползваем за повечето клиенти.

Той е в цветове предназначени за бъдещата обработка, той е във формат, който изисква специален софтуер за да се види. Този файл може да мени цвета си в зависимост на какво устройство го гледате. Може да стане зеленикав при изпращане по Вайбър например. Това е професионален формат предназначен за бъдеща обработка, не за краен клиент.

Още за обработката на кадрите може да прочетете: Ретуширане на фотографии