Здравейте и добре дошли на моя сайт!

Аз съм Кали, фотограф, специализиран в областта на фотографията на новородени, бебета, семейството и бременност. Обичам да пътувам, да изследвам нови места и да документирам началото на нов живот, красиви семейства и истински емоции.

Моята страст във фотографията е  улавянето на незабравими мигове и емоции. Харесвам и създавам изчистени и стилни портрети, които не се влияят от модата и ще бъдат актуални и след 20 години. Обичам да улавям невероятната връзка в семейството и връзката между майка и дете, да разказвам историята през очите, сърцето и обектива си.

Като фотограф на новородени, основен приоритет за мен са безопасността  и комфорта на вашето бебе. Занимавам се с фотография от 2012г. и от 2017  съм се  специализирала изцяло във фотографията на новородени. 

Можете да разгледате и моята изложба : „Бебетата на Надежда“

Преминала съм и продължавам да преминавам множество програми за обучение, специално посветено на безопасността при бебешката фотография.

Ако харесвате моя стил на фотография и търсите професионална фотосесия за новородено, бебе или семейна фотосесия   свържете с мен на info@kaligeorgieva.com | 0887426786.

Най-добри пожелания и прекрасни емоции,

Кали 🙂