Защо бебешката фотосесия е толкова важна?

Новият живот е нещо невероятно, когато го посрещаме на този свят, винаги ни докосва на много дълбоко ниво. Изведнъж, когато се роди нашето скъпоценно бебче, нашето познание, опит и любов израстват по начини, които никога не сме мислили за възможен. Те продължават да растат постоянно,  точно както расте и нашето бебче. Първите няколко дни и месеци от живота на детето ви са вихрушка на промяната.Бебенцето се променя ежедневно на  килограми, размер и визия. Едно от най-големите ви желания ще бъде,  да съхраните всеки момент. Поради тази причина бебешката фотосесия на новороденото бебче е толкова важна!

Всички знаем, от опит или от слухове, че грижата за новороденото е трудна. Първите безсънни нощи ще ви объркат и много вероятно първите няколко месеца да бъдат прекарани като в мъгла. Бебешката фотосесия за новородено е наистина специално време, през което можете да седнете и да гледате как се създава цялата прекрасна сцена, с бебето ви като красив главен герой. 
Докато аз и моя асистент запечатваме прекрасните първи моменти на вашето бебенце, вие може да се отпуснете и да си починете.  Това е буквално е „Веднъж в живота“ събитие и има само малък прозорец от време в, който да го направите, но си струва усилието за да можете винаги да погледне назад към тези спомени. Нашата памет се замъглява с времето, но тези снимки на вашето малко съкровище ще останат ясни и красиви завинаги, така че можете да запомните всеки малък детайл, когато са пораснали. Това е картина, която струва повече от теглото си в злато!

Бебешката фотосесия е  ценен подарък, който да дадете на любимите си хора. Мога да гарантирам, че подаръкът, който родителите ви винаги ще обичат, е набор от снимки, които показват красивото им внуче. Раждането е толкова значимо събитие, което не можете да спрете да споделяте с всички. Ще имате най-прекрасните снимки на най-сладкото бебе на света и ще може да ги споделяте с близки и приятели.
Един от най-големите късмети в живота ми е точно професията ми на бебешки и семеен фотограф. Любимо ми е да срещам всички тези нови семейства и най-ценните им съкровища. А моя прекрасна привилегия е да им дам нещо, което те могат да ценят дълго след отглеждането на бебето. Обичам да снимам всичко свързано със семейството – бременност, новородени,  бебета и деца. Когато запазите фотосесия с мен, вие запазвате почивката си, планирате празник и завинаги запечатвате едно от най-важните събития от живота си. Часовете за сесиите се запълват бързо, така че не се колебайте!